2006-11-22

Satsar uppåt åter igen

Tänker så det knakar nu, har utmanat mig själv att mitt exjobb ska vara klart till jul så nu gäller det att jobba på. Som sagt jag satt fast ett tag men nu har det släppt och det är kul igen. Kul att gnugga geniknölarna och jobba lite med dem. Att inte bara låta dem vittra bort och dö. Jag blir så glad när jag läser det jag skrivit för mycket låter så smart och bra. Jag är duktig! Nu ska den bli klar! Klart den ska bli, det är ju kul ju.

Har hittat ett till jobb jag verkligen kan tänka mig att jobba med... det är alltid lika svårt det där. Söker massor som jag egentligen inte vill ha, bara för att jag vill ha ett jobb. Men anstränger jag mig... kanske inte tillräckligt... eller jo för de jobb jag verkligen vill ha då anstränger jag mig. Men som sagt, städjobben eller så. Då blir det kanske inte så bra som det kunde ha blivit.

Dagens upptäckt: Det regnar in i vår lägga! Såå härligt. Det är den andra lägenheten jag bor i där det regnar in. Här är det dock så lite att jag inte behöver ställa ut någon hink. Har varit i kontakt med kvartersvärden och han ska komma förbi i eftermiddag. Jag fick inte torka bort något, så nu har jag snart en väldigt stor vattenpöl vid fönstret. Märkligt.

Dagens mys: Torkar citron och lime skivor, det luktar gott plus att det blir fint till jul.

Dagens uppdrag: Bokat biljetter till Casino Royal.

Inga kommentarer: