2009-01-31

Två måsten

1. Städning. Vi tog tag i hela läggan idag. Det var ett tag sedan sist och behövdes verkligen. Men det går ju så fort när vi gör det tillsammans. Svip svip säger det och så är hela läggan dammtorkad och tja sedan är det ju bara det som går fort kvar.

2. Solskenspromenad - ja det är ett måste. Fast ett positivt sådant. När nu solen äntligen tittar fram efter flera veckors frånvaro så bara måste en ju ta sig i kragen och gå ut och njuta av solen. Vi gick ned till havet och ut på isen. Vi var inte ensamna om den iden ska jag säga. Ett par var ute och sparkade med sina två barn, barnen låg i en dragpulka som deras hund drog. Vilken perfekt lördags utflykt. Några körde något som liknade gokart fast större på isen. De hade gjort upp en bana och så körde de runt runt. Såg ut nästan lite som Mario carts. Många åkte långfärdsskridskor och det sparkades hej vilt. Jag bara njöt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blir'e en ny liten tibbe? Så mysigt!! Hoppas allt går väl med tillökningen :D

Inget nytt om jobbet`

Vad gäller Piteå så är det fram skjutet för oss. Åker på teamdagar med jobbet 4-6 feb så den helgen får bli hemmamysig. Helgen därpå kanske mamma kommer ner, annars är den ett bra alternativ. Hur lång förvarning behöver ni? ;)

ellapix sa...

Nä det blir en helt ny ras, Australian Shepard. Superspännande.

Nä jag väntar på att få höra om intervjuerna. Men hon sa början av feb så det börjar ju dra ihop sig.

Inte direkt. Bara så att vi vet att vi är hemma.