2006-12-08

Chewie

Ja då har vi varit till veterinären då, Chewie gillar det skarpt. Tror nästan att om hon fick välja någonstans att vara förrutom hemma skulle hon välja veterinären. Sedan är det ju alltid trevligt att de vet vem i är när vi kommer. Hejsan Chewie! Som glatt viftar på svansen och tar emot godiset. Det är till och med så att hon vet vart godiset finns... Denna hund...

I alla fall så kom vi därifrån med ett recept på tabletter och en salva vi ska köpa. Detta ska hon nu äta i tio dagar och sedan ska vi efter julen tillbaka på ett återbesök. Har det inte blivit bättre, eller att det återkommer nästa gång hon är skendräktig så kanske det blir till att operera bort säckarna. Ujuj det blir i så fall hennes första operativa ingrepp, hoppas att det blir bra.

Nu ligger hon här med tratten på och ser bedrövlig ut. Från och med idag är det slutslickat, så tratten får vara på dag som natt. Det ska nog underlätta med salvan hon fick oxå, den ska ha en liten bedövande effekt så själva kliandet ska försvinna.

Hoppas hon blir frisk nu lilla chewie.

Inga kommentarer: