2008-07-22

Cholkadmousse

Idag har jag gjort egen chokladmousse för första gången. Den blev supersmarrig, har dock bara smakat lite ur bunken. Ska bjuda min familj på efterrätt. De kommer hit för att titta på vår nya lägga och sedan ska vi gå ut och äta en bit. Efterrätten står jag för som sagt. Jag hoppas att de gillar den lika mycket som jag...

Jag kan avslöja att i den är det espressokaffe, rom och passionsfrukt plus en massa 75% choklad föståss.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Vad använde du istället för gelatin undrar jag?

/C

Anonym sa...

Det låter riktigt gott! Har gjort frans chokladmousse nån gång när jag var tonåring och den är också väldigt god.

ellapix sa...

Det var ingen gelatin i receptet utan äggula och vispad grädde. Så det var väldigt enkelt.

ellapix sa...

Hehe Frans cholkadmousse - har han ett eget recept *ler*