2008-01-09

2007 i korthet

Januari
Vi firar ett år.
Jag är arbetslös och har tid med en mass trevligt som promenader med Lakritsvalpar och vänner. Det blir en del middagar och spelkvällar

Februari
Vi börjar med våra pysselkvällar. Mycket stickat blir det... Årsmöte med tillhörande fest, varför gillade de inte min musiktävling?

Mars
Lämnar in bilen för första gången, glasrutan. Slalom i Bygdsiljum med M&M, super nice. Distriktsårsmöte. Min första kattutställning, massor med trevliga spelningar dock inte Umeå Open. Kalas hos S

April
Vi åker till Vaskivuori för att hälsa på Isäntäs familj. Bröllop! Börjar hålla i en helt ny kurs på klubben, vi besöker Kont med fika i ryggan. Valborgs tillbringas hos det nya brudparet. Jobbar extra.

Maj
Skräll, jag rakar Chewie! Massor med spelkvällar. Går på vårkonsert. Jobbar extra, promenerar mycket.

Juni
Loppisar, grillat, systerJ tar studenten, vilket partaj. Vi får vår fina bokhylla. Midsommar på Gammlia sedan middag hos oss. Ställer ut Lakrits.

Juli
Isänät har semester, middags bjudningar. Isäntäs föräldrar kommer ner, vi åker ut till havet går ut och äter går på loppis mm. Trästocksfestivalen sedan Lovikka, Vaski och hem igen. En fin vecka i norr.

Augusti
Plockar blåbär, promenerar mycket, går på reggaeclub för första gången, ganska trevligt. Börjar jobba mer.

September
Förlovade i ett år. Jobbar 70% ingen fritid längre. Nolia loppis och vi köper en sänglampa. Kommer igång med bastandet igen.

Oktober
Lakrits åker på utställning till Sunsvall och får sitt första CK. Ögonlysning och parning för Lakrits. Massor med gäster från södern. Sektorskonferens.

November
PopUp!, fikabjudningar, syjuntan bildas. Fixar en adventskalender till Isäntä. Fixar julklappar på löpande band.

December
Middagsbjudningar, Lakrits till Skeå, fixar inför julen. Lagar mat och fixar julklappar. Åker hem till Skeå, inga baklyktor på bilen, buss till Boden för nyårsfirande.

Inga kommentarer: