2008-11-19

Vänner

Åh vad glad jag blir att ni finns.

Ska ta mig till Af idag och se vad de har att komma med, plus att jag ska besöka lokalen jag vill ha. Allt händer så fort men men... måste ju kanske sätta mig med budgetar och sånt oxå. Suck, vilket inte är min starka sida. Har bara gjort för klubben tidigare och då har vi ju varit några stycken som diskuterat oss fram till den lämpligaste vägen att gå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du går starta-eget-kurs får du hjälp med allt sånt där. Din kontakt på Start kan också hjälpa till. Det är skitsvårt att sätta en budget själv innan man vet vad allt kostar. Speciellt vad gäller den egna lönen och vad man måste dra in per månad för att klara sig. Jag har inte fattat än hur man ska tänka :D

- ic

Anonym sa...

Aha! Jag trodde Start fanns i alla kommuner. Starta-eget-ställe. Men ALMI kanske är rätt för din del då. Piteå måste väl ändå ha någon slags hjälp för de som vill starta eget? Jag gick en 8-veckors starta-eget-kurs innan jag körde igång företaget. Där fick jag en handledare och hjälp med affärsplan, budget och allt sånt där. Sen gick jag “skola” halvtid på dagarna med lektioner i marknadsföring, ekonomi osv. Oerhört bra grund att stå på! Fick kontakt med min ekonomilärare och anlitar hans företag för min bokföring sedan dess.

Matnyttiga länkar:
Starta eget - http://www.bolagsverket.se/
Starta eget - http://www.nutek.se/
Småföretagarnas a-kassa - http://www.smakassa.se/
Företagarna - http://www.foretagarna.se/
Svenskt näringsliv - http://www.svensktnaringsliv.se/
Marknadsföringstips - http://www.redaktionen.se/

- ic